Een afspraak nodig? Contacteer ons!

Hanggootborstels

We houden allemaal van een prachtige tuin met mooie bomen met een prachtige bladerkroon. Maar als u bomen rond het huis hebt staan, kunnen bladeren, twijgjes en mos in de dakgoten en afvoeren ophopen. Dit kan leiden tot verstoppingen en onnodige schade aan uw goten en afvoeren. En tenzij u zelf de moeilijke, steeds terugkerende en noodzakelijke reiniging wilt doen, moet u hiervoor steeds weer een vakman inschakelen! Eindelijk is er de oplossing voor uw problemen met de fantastische ontwikkeling van Dakgootborstels.

FUNCTIE BORSTEL

 • Voorkomt dat bladeren, takjes of mos in uw goot blijven liggen.
 • Laat regenwater vrij doorstromen.
 • Zo goed als onverwoestbaar
 • Eenvoudig te plaatsen

SPECIFICATIES BORSTEL

 • Lengte: 1m
 • Diameter: 10cm
 • Polypropyleen filamenten gewikkeld rond een kern van roestvrij staaldraad

Bestel uw hanggootborstels

Voor meer inlichtingen (NL): 0475/35 79 23

  Dakgootborstel voor een subliem resultaat

  Een netjes onderhouden dakgoot: wie houdt daar nu niet van? Toch is het niet altijd zo vanzelfsprekend. Allerlei zaken kunnen immers uw dakgoot vervuilen en daardoor een goede afvoer van regenwater verhinderen. Bladeren, twijgjes en mos vinden hoe dan ook hun weg naar onze dakgoten en afvoeren. Dat kan leiden tot verstoppingen en onnodige schade. Om dergelijke situaties te vermijden is er de ideale oplossing. Een dakgootborstel of hanggootborstel, of hoe u het ook wilt noemen, biedt de ultieme bescherming voor uw dakgoten. Zo’n hanggootborstel brengt een aantal voordelen met zich mee. Het voorkomt dat bladeren, takjes of mos in de goot achterblijven door de haren van de borstel. Ook regenwater kan voortaan vrij doorstromen. Vogels en marters durven weleens via de goot onder de dakpannen te kruipen. Met een dakgootborstel krijgen ze hiertoe niet de kans. Zo’n borstel is ijzersterk en dus zo goed als onverwoestbaar. Bovendien bestaat zo’n dakgootborstel uit filamenten van polypropyleen, gewikkeld rond een kern van roestvrije staaldraad. Met een lengte van 1 meter en een diameter van 10 centimeter is de hanggootborstel zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig om te plaatsen. Zo hoeft u niet constant uw ladder op om uw dakgoot vrij te scheppen. Voor zo’n dakgootborstel zit u bij Tip Top Cleaning goed!

   

  Werkwijze van Tip Top Cleaning

   

  Bij Tip Top Cleaning kunt u terecht voor de aankoop van hanggootborstels. Wij nemen de plaatsing en het onderhoud voor onze rekening. Wie een beroep doet op Tip Top Cleaning, kan rekenen op een complete dienstverlening. Maak u voortaan geen zorgen meer over vervuilde dakgoten, verstoppingen of dieren die onder dakgoten kruipen, want de hanggootborstels van Tip Top Cleaning voorkomt al deze ongemakken. Met meer dan 20 jaar ervaring kan iedereen bij Tip Top Cleaning rekenen op een snelle behandeling, correcte bediening en correctie prijsramingen.

   

  Contacteer Tip Top Cleaning

   

  Hebt u interesse in een hanggootborstels? Of wilt u graag nog meer informatie over het principe en hoe we dat bij u thuis zouden aanpakken? Het team van Tip Top Cleaning helpt u graag verder. Aarzel dus niet en laat een berichtje achter via ons contactformulier.